Sesongens festantrekk til gutta!

26. april 2022 0 kommentarer

Til våren og sommeren følger det med flere festlige anledninger. Om du er i tvil om hva du skal ha på deg, kan du selvsagt stole på at Retro har antrekket klart for deg og anledningene. Her ønsker vi å presentere tre forskjellige uttrykk til inspirasjon til når du velger dress og penklær til sesongens mange festligheter. Lek deg med utrykket og finn din stil fra vårt store sortiment av dresser og tilbehør. Varene finner du i butikk og på retro.no.

KLASSISK Ved kjøp av dress er det ofte naturlig å tenke på farge og stoff først. En tynn ullkvalitet i marineblå er ofte å foretrekke om man tenker anvendelighet. Her presenterer vi nettopp et slikt antrekk. Vesten gir et sofistikert og helhetlig uttrykk. Velg mellom brune eller sorte sko som du vil. Til en navy dress står du fritt til å velge farge og mønster på slips. Velg et slips med kontrastfarge eller mønster, det vil løfte antrekket til et nytt nivå.

FESTLIG Om man har en intensjon om å ha et festlig uttrykk kan denne stripete, dobbeltspente dressen hjelpe. Denne passer spesielt i festlige anledninger. Dressen kan enkelt kombineres med sorte eller brune sko, forksjellige farger på slips og skjorte.

SOMMERLIG Nå som sommeren nærmer seg og temperaturene stiger, er det bomullsdressen sin tur. En beige dress gir deg et avslappet og klassisk sommeruttrykk. Du velger selv hvor dresset du skal være, med valg av plagg, tilbehør og sko. Velg mellom t-skjorte, skjorte i bomull eller lin. Unngå harde sorte sko, gå for brunt eller uformelle sneakers. Prøv deg frem, bruk dressen samlet eller bruk jakken som en blazer. Uansett vil du få en allsidig og stilfull dress som gir et sommerlig uttrykk.

AVSLAPPET Ikke alle er like komfortabel i skjorte og slips. Noen ønsker å kunne bruke en komfortabel t-skjorte og sneakers til dressen. Vi har flere dresser i sortimentet som passer dette utrykket. Nå som våren er her, føles det naturlig å gå for lyse og sommerlige farger. Denne dressen fra Tiger of Sweden kan bæres oversized med en t-skjorte og sneakers, men kan også kles med skjorte og slips om du ønsker et mer formelt uttrykk. Lek deg med uttrykket og finn din stil.

Bli Retrovenn!

3. februar 2022 0 kommentarer

Bli Retrovenn, og vær med i vår eksklusive kundeklubb!

Som Retrovenn får du tilgang til nyheter først, invitasjoner til eksklusive arrangementer og info om salg i butikk og nettbutikk.

Registrer deg ved å sende en SMS med passord RETRO til 27222 nå!

Salget starter nå!

10. januar 2022 0 kommentarer

Salget starter nå! Velkommen til Retrobutikkene i Trondheim, Bergen og Kristiansand for vinterens store salg onsdag 12. januar kl. 10-20!

Her har du muligheten til å sikre deg sesongens favoritter med 30-50% rabatt!

 

Åpningstider onsdag 12. januar:

Retro Bergen: 10-20

Retrobutikkene i Trondheim: 10-20

Retro Kristiansand: 10-20

Øvrige dager gjelder normale åpningstider.

 

Salget i nettbutikken starter på kvelden 11. januar!

Et stort utvalg av sommerens og høstens favoritter fra Acne Studios er nå satt ned med minst 30%. Her finner du både fantastisk yttertøy, superdigg college og eksklusive statement-plagg!

Et stort utvalg av sommerens og høstens favoritter fra Acne Studios er nå satt ned med minst 30%. Her finner du både fantastisk yttertøy, superdigg college og eksklusive statement-plagg!

Velg blant en rekke gensere, bukser og andre sporty plagg fra 7 Days Active. Her finner du herlige farger og gode kvaliteter! Her får du et flott utvalg med 30-40% rabatt.

Flere modeller fra Blæst får du nå til -30%! Dette gjelder blant annet favorittene Aalesund Mini og Bergen Mini, nyheten Sykkylven og den vind- og vanntette buksen Giske. Tilbudet gjelder ikke Bergen og Aalesund for voksne.

Filippa K forbindes med tidløse snitt og gode kvaliteter. Se utvalget av høstfavoritter og flotte baseplagg fra det svenske merket.

Et stort utvalg fra Holzweiler sin høstkolleksjon nå -40%

Eksklusivt og unikt streetwear fra amerikanske Heron Preston. -40%

Flere modeller av sko og støvletter fra Flattered -30%

Feminine og unike plagg fra Ganni nå -30%

Et stort utvalg smykker, ringer og øredobber fra Hasla -30%

Nydelige basefavoritter fra norske Julie Josephine. Et utvalg nå -30%!

Flotte og tidløse plagg fra Les Coyotes de Paris -40%

Flere jeans i ulike farger og styles -30%

Eksklusive favoritter fra LouLou -30%

De nydelige kjolene fra Retrofête får du nå til -50%!

Høstens kolleksjon fra Róhe -30%

Hele høstens ready to wear-kolleksjon fra norske Tom Wood Project. -40%

Et stort utvalg fra høstens kolleksjoner fra Totême -30%

Victoria Beckham og VVB får du nå til -40%

Alle varer fra Wandler -40%!

Et stort utvalg av sommerens og høstens favoritter fra Acne Studios er nå satt ned med 30%. Her finner du både fantastisk yttertøy, superdigg college og eksklusive statement-plagg!

Høstens og vinterens kolleksjoner fra C.P. Company får du nå til -40%. Her finner du yttertøy, bukser, college med mer fra det italienske merket.

Høstens og vinterens kolleksjoner fra C.P. Company får du nå til -40%. Her finner du yttertøy, bukser, college med mer fra det italienske merket.

Høstens kolleksjoner fra Drôle de Monsieur er nå satt ned med 30%

Flere flotte frakker og ytterjakker fra Harris Wharf nå -30%

Eksklusivt og unikt streetwear fra amerikanske Heron Preston. -40%

Yttertøy, hettegensere, t-skjorter, bukser og mye mer fra Holzweiler. Nå -40%!

Yttertøy, hettegensere, t-skjorter, bukser og mye mer fra Holzweiler. Nå -40%!

Et stort utvalg basefavoritter fra NN07 nå -30%. Velg blant gensere i merinoull, bukser, hoodies, collegegensere m.m.

Fantastisk merinoull og kasjmir fra Onesto. Et stort utvalg gensere i ulike farger og styles får du nå til -30%.

Sesongens dresser, blazere og bukser fra Oscar Jacobson. -30%.

Et utvalg sneakers fra Common Projects og New Balance -30%.

Yttertøy og fleece fra Patagonia -30%

Et utvalg klær og tilbehør fra Stüssy -30%

Hele høstens ready to wear-kolleksjon fra norske Tom Wood Project. -40%

Hele høstens ready to wear-kolleksjon fra norske Tom Wood Project. -40%

Et stort utvalg luer fra merker som Drôle de Monsieur, Le Bonnet, C.P. Company m.fl. -30-40%

Åpningstider desember 2021

22. desember 2021 0 kommentarer

Vi gleder oss til en hyggelig desember og her er en oversikt over utvidede åpningstider for de fysiske butikkene våre julen 2021!

 

Trondheim: 

6.- 22.des: 10 - 20 (18 lør)

 

Søndag 5.des, 12.des og 19.des: 14 - 19

 

Lille julaften: 10 - 18

Julaften: 10 - 13

Romjula: 10 - 18

Nyttårsaften: 10 - 15

 

 

Bergen:

Man - fre: 10 - 20 (18 lør)

ByNATT 9.12: 10 - 24

Søndag 5.des, 12.des og 19.des: 14 - 19

 

Julaften: 10 - 13

Romjula: 10 - 20 

Nyttårsaften: 10 - 15

 

 

Kristiansand: 

13. - 23.des: 10 - 20 (18)

 

Søndag 5.des, 12.des og 19.des: 14 - 18

 

Lille julaften: 10 - 20

Julaften: 10 - 13

Romjula: 10 - 19

Nyttårsaften: 10 - 15

Sendefrister julen 2021

20. desember 2021 0 kommentarer

Julehandelen er allerede godt i gang, og her er en oversikt over årets sendefrister for å være sikker på at din bestilling kommer frem til jul! Posten har laget en oversikt over hvilke frister som gjelder for å få sendt din pakke fra oss (alle ordrer sendes fra Trondheim).

Vi pakker så raskt vi kan, og vi anbefaler vi at du legger inn bestilling senest kl 09 dagen før sendefristen for ditt postnummer, dette for at vi skal få ekspedert den i tide. Posten hentes hos oss klokken 12 hver dag. Ordrer lagt inn etter dette tidspunktet på sendefrist vil ikke bli sendt den dagen.

Vær forberedt på å hente pakken din enten lille julaften eller julaften når pakken sendes på siste sendefrist. Disse datoene er satt med utgangspunkt at det ikke er uforutsette forsinkelser hos Posten eller hentepunktet der pakken skal hentes, og vi kan dessverre ikke garantere at pakken kommer frem i tide når den er sendt fra oss på siste sendedag. 

 

Bestilling til postnummer :

0000 – 3999 har sendefrist 21.12.2021

4000 – 5999 har sendefrist 20.12.2021

6000 – 7999 har sendefrist 21.12.2021 

8000 – 8999 har sendefrist 17.12.2021 

9000 – 9999 har sendefrist 17.12.2021

For hent i butikk i Retro Mathesongården kan ordrer legges inn helt frem til og med julaften 24. desember kl 12. Takk for at dere handler i nettbutikken!

 

 

Julegavetips og sesongens antrekk til dame!

17. desember 2021 0 kommentarer

Retrojentene har funnet frem noen av sine favoritter fra sesongens kolleksjoner, og har gjort det enkelt for deg å finne den perfekte looken denne vinteren. Her finner du inspirasjon til ulike antrekk og tilbehør, alt fra det luksuriøse til hjemmekosen. Kanskje du også finner noe du ønsker deg til jul? Ta turen innom en av våre butikker for å få mer hjelp, eller klikk deg inn i nettbutikken for å finne dine nye drømmeantrekk!

Vinterens antrekk og julegavetips til gutta!

16. desember 2021 0 kommentarer

Retrogutta har funnet frem noen av sine favoritter fra sesongens kolleksjoner, og har gjort det enkelt for deg å finne den perfekte looken denne vinteren. Her finner du inspirasjon til ulike antrekk og tilbehør, alt fra det luksuriøse til hjemmekosen. Kanskje du også finner noe du ønsker deg til jul? Ta turen innom en av våre butikker for å få mer hjelp, eller klikk deg inn i nettbutikken for å finne dine nye drømmeantrekk!

Årets julegavetips til han og henne!

30. november 2021 0 kommentarer
Vi har samlet noen av våre beste julegavetips til både han og henne - Retro har gavene vi drømmer om i år!

Du er hjertelig velkommen innom en av de flotte butikkene våre for å finne de perfekte gavene, eller handle behagelig hjemmefra her i nettbutikken. Du har alltid 14 dagers returrett på varer kjøpt i nettbutikken, og hvis du er tidlig ute har vi utvidet returretten til 7.januar. Hvis den heldige mottakeren ønsker å bytte gaven, kan man bytte i alle fysiske butikker, eller ved å ta kontakt med oss innen 31.12. 

Vi ønsker deg en flott førjulstid!

 

Først noen tips til gutta! 1. Vi har flere kule t-skjorter fra Heron Preston. Den perfekte julegaven til en stilbevisst herremann!

2. Superdigge tøfler fra UGG er et godt tips til alle menn som liker varme og komfortable tøfler. Flere ulike farger som passer fint til både unge og eldre. Disse er litt små i størrelsen, gå gjerne opp én størrelse sammenlignet med din vanlige størrelse.

3. Ei god og varm lue under juletreet er aldri feil! Vi har flere ulike farger varianter. Disse fra Norse Projects er strikket i ren ribbestrikket merinoull.

4. Den perfekte gaven til alle menn som mote og klær. Ringene fra Tom Wood er prikken over i`en til et hvert stilig antrekk. Ringene kommer i mange ulike design, og blir laget i 925 sterling silver.

5. Høytiden som kommer betyr for de aller fleste rolige hjemmekvelder i sofaen sammen med familien. Hva er vel bedre en et behagelig sweatsett? Vi har kjempefine joggebukser og tilhørende gensere fra Holzweiler i ulike farger. Mix og match eller finn favorittfargen til et helt sett.

6. Et par gode hansker er alltid hyggelig å få i gave. Disse fra Hestra er klassiske og pene skinnhansker med slank silhuett. Hanskene er håndsydd og er fôret med ull for ekstra isolering.

7. Et par gode sko er en fantastisk gave å få! Disse fra Diemme passer til norske vintre med mye vær. Skoene er normale i størrelsen og er laget i brunt strukturert nappaskinn.

8. Capsene fra Varsity er både sporty og stilige. Disse er laget i ull/kasjmir og har justering bak med reim i skinn. Capsene kommer i flere ulike farger og størrelser. Passer både herre og dame!

9. En behagelig hettegenser er en sikker vinner under treet til de yngre gutta. Denne Drôle De Monsieur genseren har en boxy passform og stor hette. Stor brodert logo på brystet i kontrastfarge.

10. Siste tips til gutta er fine toalettmapper fra Mismo. Disse er laget i italiensk nylon og vegetabilsk narveskinn. Dette er en holdbar toalettmappe som varer i mange år fremover. Et godt tips til han som alltid er på farten!

Så over til damene!

1. Første tips til damene er varme og gode tøfler fra UGG. Disse er en klassiker hos Retro, og det med god grunn. Har du først anskaffet deg et slikt par, er det vanskelig å slutte.

2. Den perfekte julegaven til alle frysepinner der ute! Sol dunjakke fra Holzweiler er spesielt tilpasset skandinavisk vinter og mye vær! Jakken er passe chunky, passe lang, herlig hette og lommer foran med deilig fleece som kan varme kalde hender.

3. En favoritt hos oss år etter år er bamsene fra Crystal Haze! De søte bamsene kommer i flere varianter og farger. Vi har også gullkjeder fra samme merke som passer perfekt til dette anhenget.

4. Vi har strikk fra Holzweiler i mange ulike varianter og kvaliteter. Loungesett med Revolve genser og Aura bukse er lekkert og finnes i grå og beige utgave.

Feel Knit Sweater fra Holzweiler er en chunky og god ribbestrikket genser med høy hals og droppede skuldre som skaper en avslappet look.

5. Mange sliter med å finne gave til hun som allerede har alt. Da kan det være et godt tips å gi henne en splitter ny Cirrus No 3 Iron Steamer fra Steamery! Denne modellen har større vanntank, og kan stilles opp for effektiv tilgang når du er på farten. Kan også brukes på andre tekstiler i hjemmet, som gardiner og puter.

6. Nydelige skjerf fra Holzweiler laget i en blanding av ull, mohair og alpakka! En stor favoritt til høst- og vintersesongen. Kommer i ulike fargekombinasjoner.

7. Et tips til damen som alltid er på farten! Acne Studios Tote Bag er laget av slitesterk nylon. Den har en lærlomme med glidelås og hvit logo foran. Denne vesken har vi i flere ulike farger og 2 størrelser. En praktisk veske til hverdag og jobb.

8. Til damene som er litt mer klassisk i stilen har vi nydelige vesker fra Aesther Ekme. Denne godbiten heter Sac Tote Bag black og er en romslig veske i mykt lammeskinn, med egen lomme for laptop!

9. Gode og varme pannebånd fra Acne Studios! Disse er ribbestrikket i ren ull med en brodert Face-patch i front.

10. Sist, men ikke minst! Sheepskin Mitt Cork fra Hestra er en god og varm vintervott laget av lammeskinn med pels inni og semsket skinn på utsiden. Disse vottene er en kombinasjon av tidløs design og pålitelig håndverk. Med klassisk design og komfortabel passform vil dette bli en favoritt på kalde dager.

11. Vi har jewellery fra Tom Wood og nyheten 79Hour inne nå! Velg og vrak i glitrende eller mer chunky!

#givebackfriday - Retro X Sykehusklovnene

29. november 2021 0 kommentarer

Tusen takk for all støtte i prosjektet vårt Retro X Sykehusklovnene, og for at så mange valgte å besøke oss i fysiske butikker og nettbutikken fredag 26/11. Vi er stolte av donere 115 000 kr til Sykehusklovnene, fordelt på avdelingene ved St. Olavs hospital, Haukeland Universitetssykehus og Sørlandet sykehus Kristiansand. 

GIVE BACK FRIDAY! Black week er igang og Black Friday er en dag mange venter på. I år har Retrobutikkene - fordelt på fire butikker i Trondheim, Bergen og Kristiansand, valgt å stå over salgsaktiviteter på Black Friday. Vi ønsker heller å gi bidrag til en organisasjon som både er viktig for oss, men også som kundene våre kan se verdien av. Valget falt derfor på Sykehusklovnene.

Vi gir derfor 10% av dagens omsetning fredag 26.november fra alle våre butikker til Sykehusklovnene, øremerket til hvert lokale sykehus i nærheten av butikkene.

Om Sykehusklovnene
Sykehusklovnene er en ideell organisasjon bestående av rundt 40 profesjonelle og spesialtrente skuespillere/klovner, samt en liten administrasjon. De startet opp i 2001, og har som mål at klovnebesøk skal være en del av hverdagen til barn innlagt på sykehus. Sykehusklovnene kommer jevnlig på besøk på barnapostene og sørger for posivie pusterom for pasienten, foreldre, søsken og sykehusansatte. Pårørende forteller hvordan disse møtene bidrar til større livsgleder og mestring av en vanskelig sykehushverdag. Effekten av latter, lek og undring kan mobilisere uante krefter i små og store kropper. Internasjonal forskning viser også at sykehusklovner kan være med å redusere bruken av medisin, bedøvelse og tvang. Sykehusklovnene kan ikke forandre situasjonen, men de kan gjøre noe med opplevelsen! Dette vil Retro være med å støtte gjennom denne gaven.

Sykehusklovnene driftes på sponsor-, søknads- og gavemidler og er helt uten offentlig støtte. Vi håper at vårt bidrag kan gi gode møter for enda flere barn og familier. 

Hvis du ikke kommer innom oss på fredag, kan du også støtte Sykehusklovnene med å sende ønsket beløp på Vipps 527709, og merke innbetalingen "Retro". 

 

Hilsen fra Retrofamilien i Trondheim, Bergen og Kristiansand

 

FOTO: Brian Cliff for Sykehusklovnene

 

Retro Nordre søker deltid til herreavdelingen

16. september 2021 0 kommentarer

Vi søker en ny kollega på deltid til vårt team på herreavdelingen i Nordre Gate i Trondheim!

Vi søker deg som er interessert i klær og mote, som syns salg og relasjonsbygging er spennende, og som har en høy arbeidskapasitet. Du bør helst være over 20 år for å jobbe hos oss. 

Kom innom Retro Nordre med cv+søknad og spør etter Sondre.

Søknadsfrist: 8. oktober

Sider