Kaleidoscope Lurex Mini Zodiac Star Girls

11 500,-
Størrelse

Kaleidoscope kjole fra Zimmermann er en florlett slkekjole fra årets høstkolleksjon ved navn Stargaze. Den har lange ermer med definerte mansjetter, kappeskjørt med picot-kant, og belte i midjen. Halsen er forhøyet og lukkes med nydelige knapper med rouleau-hemper. Skuldrene har et lag med tyll for ekstra volum og detaljer. Dette er en unik kjole, og vi har kun én i hver størrelse. Mønsteret på kjolen henviser til stjernetegn og pop-astrologi. Kjolen er satt inn med skinnende metalltråder for å gi kjolen en ekstra dimensjon. 

Farge: Mønster, pasteller

96% silke, 4% metalltråder
Må renses. 

Modellen er 168 cm og bruker størrelse 1/S.

Zimmermann består av sofistikert femininitet, smarte fargekombinasjoner og delikate originale uttrykk. Zimmermann ble startet opp av søstrene Nicky og Simone i Australia i 1991. Det hele startet med ønsket om badetøy som skilte seg ut, uten å gå på kompromiss av kvalitet og funksjonalitet. Zimmermanns dristige originale trykk og skulpturelle bikinier skapte et nytt referansepunkt innen flatterende og stilig badetøy. 

Både i hjemlandet Australia og i utlandet har merket fått omfattende og entusiastisk redaksjonell oppmerksomhet. Zimmermann har prydet sidene til magasiner som Vouge, Harper's, ELLE og Marie Claire. I dag er de virkelig kjent for sine helt spesielle og delikate kjoler og badetøy. Samtidig har de hele kolleksjoner hvor du helt garantert vil finne noe å sette på ønskelisten!